Ο παίκτης webmaster δημοσίευσε μια ανάρτηση στις 02/11 16:56 στο Wonderz Forum: Νέο CASH CUBE: Τουλάχιστον ένας νικητής κάθε ώρα! . Απαντήστε στον Wonderz και ανταλλάξτε με άλλους παίκτες

Ανακαλύψτε Wonderz Hockey League
Wonderz Hockey League
ανακαλύπτουν
Ανακαλύψτε Arabesque Jackpot
Arabesque Jackpot παιχνίδι Arabesque Jackpot Swag Arabesque Jackpot
κερδίζω μια καρέκλα Kinderkraft Yummy
ανακαλύπτουν
Scratch Ticket Juke Box
Αριθμός υπόλοιπων εισιτηρίων:3528 / 12000
κερδίζω 100,00 EUR
ανακαλύπτουν
Ανακαλύψτε το Wordsearch Puzzle
Παζλ αναζήτησης λέξεων
Βρείτε όσες περισσότερες λέξεις μπορείτε με αυτό το παιχνίδι Wonderz
ανακαλύπτουν
Discover Investigation File 862
Φάκελος έρευνας 862
ανακαλύπτουν

Θέμα:  Νέο CASH CUBE: Τουλάχιστον ένας νικητής κάθε ώρα!
webmaster
1629 
02/11/2010 16:56:21

Γεια σας 🙋

Μια άλλη καινοτομία στο Cash Cube!
Από τώρα και στο εξής, θα κερδίζετε τουλάχιστον μία Cash, Cash Max ή Bonus Labyrinth κάθε ώρα στον τροχό!
Ένας μετρητής θα σας δείξει πάντα τον μέγιστο χρόνο που απομένει πριν από τον επόμενο νικητή!

Αυτός ο μετρητής (ο οποίος οι "βετεράνοι" γνωρίζουν καλά!) Παίρνει τη θέση του Progressive Check που προτάθηκε στον τροχό.
Παρεμπιπτόντως, δεδομένου ότι η εν λόγω επιταγή δεν είχε κερδηθεί ακόμα, θα την αναδιανείμουμε με τη μορφή τσιπ Cash Cube σε όσους συμμετείχαν στο παιχνίδι. Θα ενημερωθείτε μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών.

Καλά παιχνίδια!
Το Διαδίκτυο "

Ημερομηνία έκδοσης του μηνύματος 02/11/2010 16:58:01

cricri04
329 
10/11/2010 14:00:17

Χωρίς καμία μνησικακία και δεν ήμουν προσβεβλημένος ανά πάσα στιγμή, απλά ήθελα να πω ότι σας βρήκα πολύ περίεργο και όχι δίκαιο σε όλους τους παίκτες!

Για να "πει τη ζωή μου", θα έπρεπε να είχα προσθέσει "στο MadWin !" 😉 Ακόμα κι αν έχω πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, η ζωή μου δεν μπορεί να συνοψιστεί, ευτυχώς, όχι ότι !!!!!

lapinkausangvert
246 
10/11/2010 11:50:55

Καλησπέρα,

μια γρήγορη ερώτηση σχετικά με το ταμείο:
Αγόρασα πιστώσεις και πήρα το μήνυμα ότι θα μπορούσα να έχω πρόσβαση σε αυτό το παιχνίδι, αλλά όταν κάνω κλικ σε ένα από τα κουτάκια έχω το μήνυμα "δεν μπορείτε να κάνετε κλικ στο ταμείο.
Γιατί δεν μπορώ να κάνω κλικ, τι πρέπει να κάνω;

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

lilido



🙋


Πριν κάνετε κλικ στον κύβο μετρητών, πρέπει να ξεκινήσετε γυρίζοντας τον τροχό. Εάν κάνετε μετρητά, μετρητά ή λαβύρινθο, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση στο λαβύρινθο σας (ή να επιλέξετε 10 ή 20 ευρώ για μετρητά) και να ρίξετε τα ζάρια. Όταν φτάσετε στο κιβώτιο 63, θα έχετε κερδίσει, μέχρι στιγμής, 150 ευρώ ή ένα κλικ στον κύβο των μετρητών.

Καλή τύχη σε σας και καλά παιχνίδια.

🙋

lapinkausangvert
246 
10/11/2010 11:45:39

Ακόμα δεν σκοπεύω να πω τη ζωή μου στο φόρουμ! Ας σταματήσουμε τα υποκειμενικά και ας μείνουμε στις εποικοδομητικές παρατηρήσεις!!!!
Επίσης σε βρίσκω λίγο πολύ συγκεντρωμένο σε μένα. Έπεσες πάνω μου για μια κακή ατυχή ζαριά που δεν έγινε, αλλά από την άλλη, ο elianeblon που κερδίζει 6 δώρα στον λαβύρινθο σε 5 λεπτά στο ίδιο παιχνίδι cash cube, που δεν σε έκανε να μιλήσεις!!!

Θα έλεγα μόνο ένα πράγμα για τον εαυτό μου και το οποίο πιστεύω ότι πρέπει να ισχύει για όλους: τίποτα δεν πρέπει να είναι πιο σημαντικό από την ευχαρίστηση να παίζεις... όταν παίζεις!



Γεια σου Cricri,

Προφανώς με το μήνυμά μου σε προσέβαλα και ζητώ συγγνώμη.😔


Ωστόσο, δεν σου ζήτησα να πεις την ιστορία της ζωής σου με κανέναν τρόπο (εκτός αν η ζωή σου αφορά MadWin και τον Cashcube, και αν ναι, είναι δική σου επιλογή που σέβομαι απόλυτα).

Η ευχαρίστηση του παιχνιδιού πρέπει να παραμένει η ευχαρίστηση του παιχνιδιού, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τους άλλους παίκτες. Και, επίσης, να ξέρετε ότι δεν παίζουν επειδή δεν βλέπετε τα ψευδώνυμα ορισμένων παικτών στην ιστορία των αγώνων. Σας θυμίζω (αν και το γνωρίζετε ήδη) ότι εμφανίζονται μόνο τα παρατσούκλια των νικητών ενός cash, cash max ή λαβύρινθου. 😂😂😂

Εδω ΕΔΩ. 😎

Έλα cricri που λέει και το 2loup1 χωρίς σκληρά συναισθήματα. 🌹🌹🌹

lilido77
09/11/2010 23:13:46

Καλησπέρα,

μια γρήγορη ερώτηση σχετικά με το ταμείο:
Αγόρασα πιστώσεις και πήρα το μήνυμα ότι θα μπορούσα να έχω πρόσβαση σε αυτό το παιχνίδι, αλλά όταν κάνω κλικ σε ένα από τα κουτάκια έχω το μήνυμα "δεν μπορείτε να κάνετε κλικ στο ταμείο.
Γιατί δεν μπορώ να κάνω κλικ, τι πρέπει να κάνω;

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

lilido

calop06
611 
09/11/2010 22:12:13

Καλησπέρα claudie 🌹

Ίσως η αγοραστική του δύναμη έχει μειωθεί 😀😀

Επιμένω και υπογράφω ότι είμαι εναντίον αυτής της επιβολής να μας δώσουμε μάρκες όταν αγοράζουμε πιστώσεις στο παιχνίδι τριών μηνών 😈

Δωρεάν για να τα παίξετε ως πίστωση σε άλλο παιχνίδι 👏👏👏👏

Έχετε ένα καλό βράδυ 🎤


Ημερομηνία έκδοσης του μηνύματος 09/11/2010 22:13:29


pop50
492 
09/11/2010 18:26:10

Το erc είναι πίσω ... Νομίζω ότι είναι καιρός, τα επόμενα κόμματα μπορεί να είναι μια μονομαχία ανάμεσα στο eliane, το cririci και τα περίφημα hercules!

calop06
611 
09/11/2010 15:17:50

Γεια σας cricri 🙋

Είστε ο μόνος μεγάλος παίκτης που παρεμβαίνει στο φόρουμ, κατά συνέπεια για μένα είστε ο μόνος που μπορεί να μας φέρει εξηγήσεις, πληροφορίες κλπ ... σας ανανεώνω τις ευχαριστίες μου 😎

Πράγματι, το βρήκα για το elianeblon, αλλά δεν βρήκα κανένα μήνυμα από αυτόν εδώ και το βρίσκω κρίμα. Αυτός ή αυτή καθώς όλοι οι παίκτες έπρεπε να αντιμετωπίσουν προβλήματα και θα ήταν καλό για την κοινότητα του MadWin να είναι σε θέση να διαβάσει αυτές τις επικρίσεις, τις επαίνους του κλπ ...

Εν κατακλείδι, σας αφήνω τα επόμενα κέρδη γιατί αντί να προχωρήσω μπροστά, επιστρέφω στο παιχνίδι της χήνας 😈

Χωρίς σκληρά συναισθήματα 😎

Καλό το απόγευμα όλοι 🎤





cricri04
329 
09/11/2010 11:19:42

Δεν σκοπεύω να πω τη ζωή μου στο φόρουμ !!! Ας σταματήσουμε το υποκειμενικό και να παραμείνουμε σε εποικοδομητικές παρατηρήσεις !!!!
Σας βρίσκω λίγο πολύ εστιασμένη σε μένα. Μου έπεσε για ένα κακό ατυχές ξεκίνησε από το να μην γίνει, αλλά από την άλλη πλευρά, ο Elianeblon που κερδίζει 6 δώρα στο λαβύρινθο σε 5 λεπτά κατά τη διάρκεια του ίδιου κύβου μετρητών, που δεν σε έκανε να μιλάς !! !

Θα έλεγα μόνο ένα πράγμα για τον εαυτό μου και αυτό νομίζω ότι πρέπει να ισχύει για όλους: τίποτα δεν πρέπει να είναι πιο σημαντικό από τη χαρά του παιχνιδιού ... όταν παίζουμε!

lapinkausangvert
246 
09/11/2010 08:43:43

Γεια σας, γεια σου,

Μου αρέσει το beug του ονείρου (δεν υπάρχουν δωρεάν γυρίσματα, ίσως μια ενημέρωση που δεν έχει γίνει ακόμα ;;) για να σας απαντήσει cricri.

Συμφωνώ μαζί σας, δεν είναι ωραίο να χάνονται οι υπόλοιπες ρίψεις ζαριών όταν φτάσετε στο κουτί 63. Δεν ενθαρρύνετε την επανάληψη αφού ξεκινήσετε τα πάντα. Ενώ το επόμενο παιχνίδι θα ξεκινήσει ξανά (χάρη στους υπόλοιπους ρόλους ζαριών), σας κάνει να θέλετε να συνεχίσετε και να επιστρέψετε στα κουτιά δώρων και 63. Δεν καταλαβαίνω ότι η αλλαγή δεν γίνεται. Web ", αν μπορείτε να μας απαντήσετε παρακαλώ. 🙁y)


Cricri, ρωτώ τον εαυτό μου μια ερώτηση: ποιο είναι το ενδιαφέρον σας να συνεχίσετε να παίζετε αν έχετε κερδίσει σχεδόν όλα τα βραβεία;
Σας ρωτάω αυτό γιατί εγώ, το iPad με έκανε να ονειρευτώ, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να το κερδίσω (εκτός κι αν κέρδισα είναι εν μέρει χάρη σε σας επειδή κερδίσατε σχεδόν όλα τα βραβεία που παραμονή, ευχαριστώ πολύ) Από τότε που το κέρδισα, τίποτα άλλο στη λίστα των δώρων δεν με δελεάζει (κέρδισα επίσης το plancha και το usb key, δεν μιλώ βιβλία και dvd .....) Έτσι, δεν έχω ειδικά θέλω να παίξω. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα, όπως όλοι οι άλλοι, είναι να τελειώσω τον λαβύρινθο. Αχ, υπάρχει ο υπολογιστής, αλλά έχω ήδη έναν υπολογιστή, ένα netbook και το iPad έτσι, είναι ωραία.

Νομίζω ότι το Όνειρο δεν θα αλλάξει τη λίστα δώρων του πριν από το τέλος του παιχνιδιού, είναι ντροπή (μιλάω για μικρά δώρα, θα ήθελα να είχα λαβίδες μηχανής όπως στο baraka) 😔

Έτσι, αν μπορείτε να ικανοποιήσετε την περιέργειά μου, θα ήταν cool.Ah, ίσως σκηνές 3000 ευρώ ???

Αυτό είναι σωστό, δεν το βλέπω τόσο μακριά για μένα. Δεν μπορώ να περιμένω να διαβάσω την απάντησή σας, εάν συμφωνείτε να μου απαντήσετε φυσικά. Εκτός αυτού, ο Φρεντ, αν θέλεις να εκφράσεις κι εσύ, θα είναι με χαρά. Θα ήθελα να προσθέσω elianeblon αλλά ........ Πρέπει να σκεφτήκατε ότι είμαι τολμηρή, αλλά είναι απλώς να καταλάβω τις αντιδράσεις σας και τους τρόπους παιχνιδιού σας. Μου βοηθά να μεγαλώσω και να δω ότι δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να παίζεις ή να διασκεδάσεις.
Φυσικά, 2loup1, claudie, nefertiti, lalili, η συζήτηση είναι ανοιχτή

Cricri σας ευχαριστώ για τη χειρονομία σας 🌹, θα δημοσιεύσει το θέμα " Eden " διαφορετικά 2loup1 θα με αμφισβητήσει

🙋



Λογότυπο της μάρκας DreamCentury
Δωρεάν παιχνίδια χωρίς υποχρέωση αγοράς, δωρεάν παιχνίδια και δώρα

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα