Ο παίκτης cricri04 δημοσίευσε μια ανάρτηση στις 03/10 13:17 στο Wonderz Forum: Οι ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ παιχνιδιού σας WORST . Απαντήστε στον Wonderz και ανταλλάξτε με άλλους παίκτες

Ανακαλύψτε τους Shadow Invaders
Σκιάδες εισβολείς
Το Shadowz απειλεί τον κόσμο ξανά και ξανά σε αυτή τη νέα περιπέτεια Wonderz !
ανακαλύπτουν
Ying & Yang Ξυστό Εισιτήριο
Αριθμός υπόλοιπων εισιτηρίων:30000 / 30000
κερδίζω 100,00 EUR
ανακαλύπτουν
Ανακαλύψτε το Black Diamond Island
Black Diamond Island Swag παιχνίδι
κερδίζω Ένα Smartphone Xiaomi Redmi 9A
ανακαλύπτουν
Bon Filon Ξυστό εισιτήριο
Αριθμός υπόλοιπων εισιτηρίων:1621 / 3500
κερδίζω 200,00 EUR
ανακαλύπτουν
Ανακαλύψτε το Kunai Training
Εκπαίδευση Kunai
Βοηθήστε το Wonderz εξασκήσει το Kunai Throwing!
ανακαλύπτουν

Θέμα:  Οι ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ παιχνιδιού σας WORST
cricri04
329 
03/10/2010 13:17:52

Γεια σας όλους,

Εμπνευσμένο από ένα προηγούμενο θέμα, σας προτείνω να συζητήσετε τη χειρότερη εμπειρία σας με έναν ιστότοπο παιχνιδιών. Φυσικά, πρέπει να αποφύγουμε οποιαδήποτε υπερχείλιση, έτσι:
Οποιαδήποτε κριτική πρέπει να υποστηριχθεί και όχι δωρεάν
Δεν υπάρχει σύνδεσμος παραπομπής, αλλά δεν θα είναι πολύ δύσκολο!

groseille3333
857 
10/11/2010 17:07:14

Πάει για μια στιγμή σε ένα από τα sites που ονομάζεται "φόρουμ των παικτών" (υπάρχουν αρκετοί που φέρουν αυτό το όνομα)
αλλά οι άνθρωποι πηγαίνουν εκεί ειδικά για να προσπαθήσουν να βρουν θεούς ή για να μιλήσουν για τους νέους ιστότοπους των πληρωμένων online παιχνιδιών, του πόκερ και άλλων ...
τίποτα πολύ ενδιαφέρον, καμία βοήθεια, λίγες απαντήσεις, λίγη συμπάθεια ... αλλά αν κάποιος έχει καλή διεύθυνση, με ενδιαφέρει 😎

calop06
611 
29/10/2010 00:13:20

Γεια σας 🙋

Πράγματι, υπάρχουν φόρουμ στο διαδίκτυο 🙁y):

Τα θέματα συζήτησης είναι παραισθησιογόνα! 😈😈

Αστεία συνάδελφος 😵

Έχετε μια ωραία μέρα 🎤



webmaster
1629 
28/10/2010 19:20:49

Γεια σας

Θα προτιμήσω, εάν δεν σας πειράζει, ότι αυτό το θέμα θα πρέπει να τηρηθεί. Δεν έχουμε ιδιαίτερη ευχαρίστηση να διαβάσουμε εδώ τις επικρίσεις προς τους συναδέλφους μας, σίγουρα έχετε φόρουμ στο διαδίκτυο που θα σας επιτρέψουν να ανταλλάξετε τις απόψεις σας!

Δεδομένου ότι η Pactole αναφέρεται, γνωρίζετε ότι είναι ένας confrère που σέβουμε. Λυπάμαι που είχατε προβλήματα με αυτούς ... Σε αυτή την περίπτωση γνωρίζουμε επίσης ότι η διαχείριση της εξυπηρέτησης πελατών δεν είναι πάντα εύκολη και ότι αυτά είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν ... Ελπίζω ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Αλλά παρακαλώ αυτό το φόρουμ δεν είναι το μέρος για αυτές τις ανταλλαγές!

Χάρη σε όλα και καλά παιχνίδια!
Το Διαδίκτυο "

diapositif
359 
28/10/2010 11:43:22

Για μένα είναι το site P .....

Τους τελευταίους μήνες, έχουν αλλάξει εντελώς το σύστημά τους,
Έχει γίνει δυσάρεστο, και επιπλέον όταν κερδίζετε πολλά, κάτι που δεν είναι πάντα
εύκολο, πρέπει να πληρώσετε τα ταχυδρομικά τέλη; ; ;

Το έκανα μία φορά και από τότε που εγκατέλειψα αυτό το site, και δεν χρειάζεται να το κάνω
να είναι το μόνο.

🙋

calop06
611 
03/10/2010 23:25:07

Καλησπέρα 🙋

Για μένα είναι τα καλύτερα παιχνίδια.

Δεν απέχει πολύ από δύο χρόνια που έπαιξα σε αυτό το site. Όλα ήταν τέλεια. Πολύ καλό για να διαλέξετε στο κατάστημα. Διαφορετικά τζάκποτ για να κερδίσετε κάθε μέρα για την πρώτη θέση. Ditto για την κατάταξη του μήνα με διάφορα επίπεδα. Φυσικά αν θέλετε να κερδίσετε, πρέπει να επενδύσετε αγοράζοντας φίλτρα γιατί δεν είναι με τις ελεύθερες περιστροφές που ελπίζουμε να κερδίσουμε κάτι. Προσωπικά, όλα τα μεγάλα κέρδη που είχα την ευκαιρία να κερδίσω ή να επιλέξω ήταν νικέλιο, τίποτα δεν φταίει σε αυτή την πλευρά.

Κατά τη θέση σε λειτουργία της νέας έκδοσης που εκτυλίσσεται το περασμένο καλοκαίρι, όλα αυτά χαλάσματα: επαναλήψεις beugs, uncredited σημεία, δώρο που μεταφέρονται δεν εμφανίζονται στο λογαριασμό μου. Μερικά κέρδη δεν αποστέλλονται εντός 90 ημερών, όπως καθορίζεται στους κανόνες τους . Μηδενική εξυπηρέτηση πελατών που δεν ανταποκρίνεται στα μηνύματα ξεχωριστά όταν απειλείται. Πριν από τη νέα έκδοση, υπήρχε η ευκαιρία να τα φτάσουμε τηλεφωνικά και εκεί καταφέραμε να επιλύσουμε τις διαφωνίες. Από τη νέα έκδοση, η επαφή τηλεφώνου εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά όταν καλείται, πέφτουν στην υποδοχή του ιστότοπου. Συνέπεια, αδύνατη η επίλυση των προβλημάτων. Έτσι πρέπει να πολεμήσετε, να οπλίσετε τον εαυτό σας με υπομονή και να παρενοχλήσετε το μήνυμα για να κερδίσετε χρήματα.

Μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο αναζητώντας ένα μικρό, φόρουμ όπου x παίκτες συζητούν όλα τα προβλήματα που παραθέτω.

Στην περίπτωσή μου, άφησα αυτόν τον ιστότοπο και δεν το λυπούμαι καθόλου. Για μένα είναι ένας ιστότοπος για την απαγόρευση 😈

Για να ολοκληρώσω, δεν ενθαρρύνω κανέναν να εγκαταλείψει αυτόν τον ιστότοπο ή να θέλει να εγγραφεί, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό, τι κρίνει κατάλληλο.

Καλησπέρα 🎤

cricri04
329 
03/10/2010 13:42:03

Έλα, ξεκινάω... για μένα είναι με το site Pactole.

Ο ιστότοπος, ωστόσο, ξεκινά από μια καλή ιδέα: "Κερδίστε χάρη σε άλλους" ... μόνο αυτό αφορά ένα μικροσκοπικό μέρος του ιστότοπου και επομένως ένα μικροσκοπικό μέρος των κερδών σας ...

Θεωρώ ότι το site θεωρεί τους παίκτες για ηλίθιους, με διάφορους τρόπους: (η λίστα με τα προβλήματα που αντιμετώπισα στο site δεν είναι εξαντλητική ... θα ήταν πολύ μεγάλη για να διαβάσω διαφορετικά!!!!

-Μέσω του εμβληματικού παιχνιδιού (Super Pactole wheel .. αλλά αυτό είναι γενικεύσιμο για ένα μεγάλο μέρος των παιχνιδιών τους). Ο ιστότοπος διαφημίζει ένα παιχνίδι συνολικής τύχης, λέγοντας ότι υπάρχουν 100 τμήματα στον τροχό, επομένως υπάρχει 1 στις 100 πιθανότητες να πετύχετε το τζάκποτ. Απλώς κοιτάξτε το ιστορικό των νικητών και μείνετε ενημερωμένοι για τα κινούμενα σχέδια για να συνειδητοποιήσετε ότι η τύχη δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι. Τα κερδοφόρα παιχνίδια κερδίζονται μόνο επειδή παίχτηκαν σε μια συγκεκριμένη ημέρα, σε μια συγκεκριμένη ώρα, ημερομηνία που επέλεξε ο webmaster. .. και όχι γιατί πέσαμε σε αυτή την ευκαιρία στα 100!

-Την τελευταία φορά, προτάθηκε ένα animation από τις 12 έως τις 18:00. Αυτή η κινούμενη εικόνα προσφέρθηκε να ενεργοποιήσει ένα τζάκποτ σε ένα παιχνίδι κάθε XX παιχνίδια που παίζονταν σε αυτό το παιχνίδι και ενώ είχαν απομείνει μόνο λίγα παιχνίδια, η κινούμενη εικόνα σταμάτησε παραδόξως στις 5:54 μ.μ. χωρίς προειδοποίηση, αποτρέποντας την ενεργοποίηση του τζακ ποτ και την ασφάλεια χωρίς καμία αποζημίωση για τους παίκτες.

-Έτσι σε αυτό το είδος κινουμένων σχεδίων, όπου ο μετρητής πηγαίνει περίεργα από 10 σε 150 παιχνίδια που απομένουν χωρίς να ενεργοποιηθεί το τζάκποτ ... περιστατικό για το οποίο η εξυπηρέτηση πελατών παραμένει σιωπηλή και δεν απαντά σε κανένα μήνυμα ...

Ωστόσο, η εξυπηρέτηση πελατών ανταποκρίνεται όταν τα μηνύματα δεν είναι ενοχλητικά και τα κέρδη, αφού κερδίσετε, αποστέλλονται πραγματικά και γρήγορα.

Εν ολίγοις, αν το παίξετε, σας ενθαρρύνω να εγκαταλείψετε αυτόν τον ιστότοπο, του οποίου η ευχαρίστηση να παίζει έχει καταστραφεί από την υπερβολικά εμφανή επιθυμία του ιστότοπου Pactole να γεμίσει τις τσέπες του!!!



Λογότυπο της μάρκας DreamCentury
Δωρεάν παιχνίδια χωρίς υποχρέωση αγοράς, δωρεάν παιχνίδια και δώρα

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα