Ο παίκτης lalili59 δημοσίευσε μια ανάρτηση στις 07/10 18:05 στο Wonderz Forum: Μεταφορά σημείων . Απαντήστε στον Wonderz και ανταλλάξτε με άλλους παίκτες

Scratch Ticket Juke Box
Αριθμός υπόλοιπων εισιτηρίων:12000 / 12000
κερδίζω 100,00 EUR
ανακαλύπτουν
Ανακαλύψτε Arabesque Jackpot
Arabesque Jackpot παιχνίδι Arabesque Jackpot Swag Arabesque Jackpot
κερδίζω ένα smartphone Xiaomi Redmi A1 4G
ανακαλύπτουν
Bon Filon Ξυστό εισιτήριο
Αριθμός υπόλοιπων εισιτηρίων:1621 / 3500
κερδίζω 200,00 EUR
ανακαλύπτουν
Ανακαλύψτε τους Treasures of Atlantis
Παιχνίδι Κυνήγι Treasures of Atlantis
κερδίζω ένα Samsung Galaxy M13, 4G Android Smartphone
ανακαλύπτουν
Ανακαλύψτε το Kunai Training
Εκπαίδευση Kunai
Βοηθήστε το Wonderz εξασκήσει το Kunai Throwing!
ανακαλύπτουν

Θέμα:  Μεταφορά σημείων
lalili59
1667 
07/10/2010 18:05:08

Γιατί να μην ρυθμίσετε το σύστημα των Game Punten που κερδίζετε, όπως μπορείτε να κάνετε στο MadLotto , δηλαδή να μπορείτε να μεταφέρετε τους Game Punten σας από τον έναν ιστότοπο στον άλλο για να συγκεντρώνετε γρηγορότερα και να επιλέγετε μεγαλύτερα δώρα, έχουμε την επιλογή για το MadLotto , θα ήταν ωραίο, καλησπέρα

cricri04
329 
19/10/2010 19:28:53

Πρόσεχε rabbitk... μην ξεχνάς ότι επιτρέπεται να παίζεις Cash cube μόνο σε έναν από τους λογαριασμούς σου την ημέρα 😉

lapinkausangvert
246 
18/10/2010 16:04:45

🙋 Webmaster


Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. 🌹

Άλλωστε ξέχασα να αναφέρω cash cube. Θεωρώ ότι είναι ενοχλητικό να αλλάζω λαβύρινθο όταν αλλάζω ιστότοπο. Προσωπικά, με κάνει να παίζω σε 3 διαφορετικούς λαβύρινθους αφού ξαναφορτώνω στα τρία site, θα προτιμούσα να βρω τον ίδιο πίνακα παιχνιδιού στα τρία site, με το πιόνι μου στο ίδιο μέρος. Οπότε, προς το παρόν, παίζω cash cube αποκλειστικά στο MadWin , αλλά είναι κρίμα.

Από την άλλη, το πλεονέκτημα αυτού του παιχνιδιού, σε αντίθεση με τον Baraka, είναι ότι το banner για να φτάσετε εκεί υπάρχει παντού και όχι μόνο στην αρχική σελίδα. Η διακόσμηση είναι τέλεια. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.🙁y):

Και, σας ευχαριστώ για τη χειρονομία σας μετά την κυκλοφορία αυτού του παιχνιδιού.🌹🌹🌹😂

Τα λέμε σύντομα 🙋

webmaster
1629 
18/10/2010 10:02:12

Γεια σας 🙋

όχι, όντως, δεν θα σου το βάλω, το αντίθετο! Πάντα μας ενδιαφέρουν οι κριτικές, αρκεί να εκφράζονται με σεβασμό, όπως συμβαίνει εδώ, οπότε μην ανησυχείτε!

Το pooling των Tombola Showcases είναι σίγουρα πιο εύκολο για εμάς, όπως λες. Καταλαβαίνω ότι για ορισμένους παίκτες αυτό θεωρείται μειονέκτημα... Τίποτα δεν είναι ποτέ οριστικό, αλλά προς το παρόν δεν σκοπεύουμε να τους ξεχωρίσουμε ανά τοποθεσία!

Ο ιστός'

raphi62200
392 
16/10/2010 20:04:43

🙋 Καλησπέρα Lapinkausangvert!

Δεν είναι μια ατάκα από μόνη της, περισσότερο ένας τρόπος να πεις αυτό που σκέφτεσαι!
Τουλάχιστον η ιδέα έχει επιπλεύσει και αν αυτό δεν είναι δυνατό, ας είναι.
Ο Ιστός δεν θα σας κρατήσει εναντίον σας, είμαι σίγουρος! 🤡

Για την κλήρωση, ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ μαζί σου.
Ας περιμένουμε τις αλλαγές την επόμενη εβδομάδα.
Ίσως έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε το κιτ κατσαβιδιών!! 😂

Καλό απόγευμα.
Καλή τύχη σε όλους ! 🍸

lapinkausangvert
246 
16/10/2010 16:05:32

Ναι, ναι, ναι raphi62200, έχεις απόλυτο δίκιο. Το σκεπτικό μου δεν έλαβε υπόψη την οικονομική πτυχή των αγορών με Credits . Πού ήταν το κεφάλι μου;

Λοιπόν, άντε, συνεχίζω σε μια μικρή «παρακολούθηση». Λοιπόν, κύριε web, λέτε ότι δεν είναι δυνατή η μεταφορά αυτών των Game Punten από τον έναν λογαριασμό στον άλλο, δεν πειράζει. Όμως, σε αυτήν την περίπτωση, δεν το βρίσκω φυσιολογικό ότι οι κληρώσεις βιτρίνας συγκεντρώνουν όλους τους παίκτες από τις τοποθεσίες Dream. Λογικά, και τονίζω τη λέξη, ο MadWin θα έπρεπε να έχει τις δικές του κληρώσεις με τους παίκτες ΤΟΥ. Ditto for CadoVillage , QuoVerbis ,... Μου φαίνεται (καλά, είναι προσωπική άποψη οπότε, ίσως όχι αξιόπιστη 😀) ότι το Madgames προσελκύει πολλούς νέους παίκτες που δεν γνώριζαν το Dream (και αυτό είναι καλό παρεμπιπτόντως) αλλά και αυτοί έχουν πρόσβαση στα παράθυρα της λοταρίας, και είναι τα ίδια παράθυρα με MadWin και άλλους. Λοιπόν, το βρίσκω κρίμα γιατί αφήνει λιγότερες ευκαιρίες σε όσους παίζουν μόνο σε ένα site (που δεν είναι η περίπτωσή μου, το παραδέχομαι).😥

Τώρα καταλαβαίνω ότι για εσάς θα ήταν μια τεράστια επιπλέον δουλειά.😶

Αλλά, ρε....😂

Λοιπόν, ελπίζω ότι ο Ιστός δεν θα το κρατήσει εναντίον μου (αν το μήνυμά μου γίνει κατανοητό γιατί δεν είναι εύκολο να το εξηγήσω!).

Αχ, ελπίζω raphi62200 και lalili59, θα συμφωνήσετε μαζί μου γιατί νιώθω πολύ μόνος αφού έσπρωξα τη μικρή μου "κραυγή"😔 . Καλό Σαββατοκύριακο και στους δύο και καλή επιτυχία σε όλους 😂

raphi62200
392 
15/10/2010 18:39:32

Καλησπέρα Lalili και La pink με πράσινο αίμα! 🙋

Σίγουρα θα ήταν υπέροχο να μπορούσαμε να μεταφέρουμε 😂!

Όπως λες, Lapinkausangvert, με 8 εκατομμύρια MP, 2 δώρα στα 3 και 5 εκατομμύρια (ο υπολογισμός είναι καλός, τσέκαρα με την αριθμομηχανή μου 🤡) είναι το ίδιο, αλλά σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να αγοράσεις τα 2 δώρα σε καθένα από τα τοποθεσίες.

Από την άλλη πλευρά, η οικονομική πτυχή που υπογραμμίζεται από τον Ιστό» είναι η περίπτωση όπου με τη συσσώρευση, επιλέγετε ένα μόνο πιο ενδιαφέρον δώρο (η διατήρηση των βουλευτών σε κάθε ιστότοπο απαιτεί περισσότερο χρόνο, επομένως η αγορά περισσότερων Credits ... πιο ενδιαφέρουσα από οικονομική άποψη για το όνειρο 😂!)

Από την άλλη πλευρά, αυτό που είναι καλό είναι η DreamCard (Πότε θα αλλάξει ο Ιστός;)

Καλησπέρα και στους δυο σας! και καλά δώρα! 🌹


lalili59
1667 
15/10/2010 11:40:56

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, Lapinkausangvert και σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί αν μπορούσα να συνδυάσω MadWin και QuoVerbis , θα μπορούσα να έχω ένα ωραίο δώρο αμέσως, παρόλο που αγοράζω Credits για να κερδίσω περισσότερους Game Punten , θα πρέπει να συνεχίσω μήνες, ίσως και χρόνια για να έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε μια πολύ ωραία παρτίδα σε κάθε ένα από τα site, καλημέρα Raphi62200 και Lapinkausangvert, καλή διασκέδαση.

lapinkausangvert
246 
15/10/2010 10:21:54

Γεια σου raphi62200, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά το "πρόβλημά μου", αν υπάρχει, είναι ότι μου αρέσει να παίζω σε όλους τους ιστότοπους της DreamCentury , οπότε συμπληρώνω Credits παντού (πολύ να απελπίζομαι από τον λογαριασμό μου!!!🤡d).

Μιλούσα για οικονομικά αποτελέσματα όχι για τους παίκτες αλλά για το Όνειρο. Γιατί αν έχετε 3 εκατομμύρια πόντους στο MadWin και έχετε 5 εκατομμύρια πόντους στο QuoVerbis , έχετε συνολικά 8 εκατομμύρια Game Punten (αν μετράω σωστά😂). Αφήστε λοιπόν να επιλέξετε ένα δώρο αξίας 8 εκατομμυρίων. Game Punten ή 2 δώρα των 5 και 3 εκατομμυρίων Game Punten , η χρηματική αξία παραμένει ίδια για το Όνειρο (αφού ο υπολογισμός των Game Punten τους είναι ίδιος ανάλογα με την αξία του δώρου). Αυτός είναι ο λόγος που αναρωτιέμαι για το γεγονός ότι δεν μπορούν να δεχτούν αυτή τη μεταφορά Game Punten που θα μας ταίριαζε πολύ (και που θα είχε αποφύγει τα έξοδα αποστολής στο Dream!!!)

Τώρα, σίγουρα δεν είμαι all inclusive 😶, αλλά δεν πειράζει, είμαι σαν εσένα, μου αρέσει να παίζω με το Dream και σκοπεύω να συνεχίσω 😉

Καλή σας μέρα σε όλους και καλή επιτυχία raphi62200🌹

raphi62200
392 
14/10/2010 19:14:47

🙋 Γεια σου rabbitkausangvert!

Από οικονομικής Spelpunt , σκέφτομαι περισσότερο να συγκεντρώσω το μέγιστο MP σε 1 μεμονωμένο ιστότοπο και έτσι να κερδίσω ένα δώρο υψηλότερης αξίας αμέσως (Κρατήστε το MP σε κάθε ιστότοπο, θα σας κάνει να παίξετε περισσότερο χρόνο για να το αποκτήσετε ίδιο δώρο, που καταλαβαίνω...). Αλλά η καλή πίστη πληρώνει και αν πρέπει να αφιερώσω περισσότερο χρόνο ή να αγοράσω περισσότερες Credits , δεν πειράζει, διασκεδάζω! αλλά όπως έγραψα παραπάνω, θα μου άρεσε αυτό το σύστημα μεταφοράς!

Καλό απόγευμα σε εσένα ! Καλά παιχνίδια! 😂



Λογότυπο της μάρκας DreamCentury
Δωρεάν παιχνίδια χωρίς υποχρέωση αγοράς, δωρεάν παιχνίδια και δώρα

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα