Ο παίκτης isasim δημοσίευσε μια ανάρτηση στις 20/11 14:45 στο Wonderz Forum: τη δοκιμή τριών κολαντών . Απαντήστε στον Wonderz και ανταλλάξτε με άλλους παίκτες

Ανακαλύψτε την Zombie Academy
Παιχνίδι Zombie Academy Booty
κερδίζω μια κάρτα Acer Aspire 5 A514-55-39C3 14" Fhd Ips SSD
ανακαλύπτουν
Ying & Yang Ξυστό Εισιτήριο
Αριθμός υπόλοιπων εισιτηρίων:16480 / 30000
κερδίζω 100,00 EUR
ανακαλύπτουν
Ξυστό εισιτήριο Mojito
Αριθμός υπόλοιπων εισιτηρίων:3500 / 3500
κερδίζω 2 000,00 EUR
ανακαλύπτουν
Scoop Ticket
Αριθμός υπόλοιπων εισιτηρίων:1300 / 1300
κερδίζω 1 500,00 EUR
ανακαλύπτουν
Ανακαλύψτε Wonderz Hockey League
Wonderz Hockey League
ανακαλύπτουν

Θέμα:  τη δοκιμή τριών κολαντών
isasim
71 
20/11/2015 14:45:00

Η δοκιμασία των τριών κολάντες

Ο Σωκράτης είχε μεγάλη φήμη σοφίας στην αρχαία Ελλάδα. Κάποιος ήρθε μια μέρα για να βρει τον σπουδαίο φιλόσοφο και του είπε: «Ξέρεις τι μόλις έμαθα για τον φίλο σου; "
«Μια στιγμή», απάντησε ο Σωκράτης. Πριν μου πει όλα αυτά, θα ήθελα να σας δώσω μια γρήγορη δοκιμή. Τι μου λέτε, περάσατε μέσα από τους τρεις κόλπους;

Αλλά ναι, είπε ο Σωκράτης, πριν λέει όλα τα πράγματα για τους άλλους, είναι καλό να αφιερώσουμε χρόνο για να φιλτράρουμε αυτό που θα θέλαμε να πούμε. Αυτό λέω δοκιμή τριών στελεχών.

Το πρώτο σουρωτήρι είναι ΑΛΗΘΙΝΟ. Ελέγξατε αν αυτό που θέλετε να μου πείτε είναι ΑΛΗΘΕΙΑ; "Όχι, όχι, δεν έβλεπα το πράγμα μόνος μου, το άκουσα μόνο. "Πολύ καλά! Έτσι δεν ξέρετε αν είναι η αλήθεια.

Ας δούμε τώρα, ας προσπαθήσουμε να φιλτράρουμε αλλιώς, χρησιμοποιώντας ένα δεύτερο σουρωτήρι, αυτό του BONTÉ. Τι θέλετε να μάθετε για το φίλο μου, είναι κάτι εντάξει; "Αχ, όχι, αντίθετα! Άκουσα ότι ο φίλος σου έκανε πολύ άσχημα. "Έτσι, συνεχίζει ο Σωκράτης", θέλετε να μου πείτε κακά πράγματα γι 'αυτόν και δεν είστε βέβαιοι ότι είναι αλήθεια. Δεν είναι πολύ ελπιδοφόρα!

Αλλά μπορείτε ακόμα να περάσετε τη δοκιμή, επειδή παραμένει ένα σουρωτήρι: αυτό της UTILITY. Είναι χρήσιμο για μένα να μου πείτε τι θα έκανε ο φίλος μου; "Χρήσιμο; Όχι, όχι, δεν νομίζω ότι είναι χρήσιμο. "

"Έτσι," καταλήγει ο Σωκράτης, "αν αυτό που πρέπει να μου πείτε δεν είναι ούτε ΑΛΗΘΕΙΑ, ούτε καλό, ούτε χρήσιμο, γιατί θα μου πείτε; Δεν θέλω να μάθω τίποτα. Από την πλευρά σας, πρέπει να ξεχάσετε όλα αυτά. "



Λογότυπο της μάρκας DreamCentury
Δωρεάν παιχνίδια χωρίς υποχρέωση αγοράς, δωρεάν παιχνίδια και δώρα

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα